HD-Skype-RT11

Microsoft a anunțat ieri o versiune Skype pentru Windows RT nouă, cu suport îmbunătățit pentru mesaje video și suport pentru video HD.
Suport HD înseamnă acum că utilizatorul poate trimite video HD 720p și poate primi 1080p. Poate vă întrebați de ce se poate primi la o rezoluție mai mare, dar nu uitați că Skype rulează pe foarte multe platforme, iar dacă deocamdată versiunea pentru Windows RT nu poate trimite 1080p, ea poate primi de la utlizatorii de pe alte platforme.
Suportul video HD este acordat doar pentru anumite scenarii, potrivit Microsoft. Depinde de camera disponibilă, lățimea de bandă Internet disponibilă și de configurația destinatarului pe dispozitive x86.
Vă reamintesc că în urmă cu aproximativ o lună Microsoft a introdus video messaging prin Skype, iar cu această nouă versiune, stabilitatea a crescut și s-a umblat la notificări pentru a face mesajele video recepționate mai ușor de accesat pentru cei care le-au primit.
Tot în această versiune, Microsoft a mai rezolvat unele probleme, cum ar fi cele legate de :

  • Transferul de fișiere (expeditorul nu mai are istoricul fișierelor trimise dacă repornește aplicația înainte de finalizarea unui transfer în derulare și crash al aplicației după ce expeditorul inițiază transferul de fișiere și revine la conversație).
  • Reconectarea la apel: uneori aplicația avea crash-uri la încercările de reconectare automată la un apel
  • Notificări – crash la click-ul pe o notificare în anumite împrejurări.
[box type=download] Descărcare (link-ul din acea pagină duce în Windows Store)
[/box]
Back To Top
Search