Microsoft a anunțat ieri (17 noiembrie 2011) extinderea parteneriatului cu Facebook pentru a include apelurile video Facebook-spre-Facebook din Skype, pe Windows și pe Mac.
Funcționalitatea este în prezent în beta și permite utilizatorilor să folosească Skype în locul aplicației de pe Facebook pentru apeluri video către prietenii din listele Skype.

Pentru a folosi apelarea Facebook-spre-Facebook acum,e necesar să instalezi Skype 5.7 Beta for Windows (sau Skype 5.4 Beta for Mac).
În program trebuie să interconectezi conturile proprii Skype și Facebook folosind iconița Facebook de deasupra de lista de persoane de contact. După conectarea conturilor, poți comuta între lista de contacte Skype și cele de pe Facebook.
skype-face-video-call.jpg
Pe lîngă integrarea Facebook, pentru utilizatorii premium (plătitori), Skype aduce cu noua versiune 5.7 beta partajarea ecranului la conversațiile de grup pentru utilizatorii Windows, după ce anterior aceasta era disponibilă doar pentru Mac premium Skype, precum și partajare a ecranului one-on-one cu streaming video live.

Back To Top
Search