Promotie Rode

Goodiebag time! Uite așa, când te aștepți mai puțin, vine Moșul la tine cu un dar frumos.

Frumos, dar mai ales util aș putea spune ?. Pentru că pe când mă chinuiam cu răceala azi noapte, mă trezesc cu un e-mail from DownUnder – Australia mai precis.

Mail în care văd un link pentru a-mi clama minunatul pachet gratuit de accesorii pe care RØDE îl oferă cadou la achiziții RØDECASTER PRO eligibile. Pachetul conține următoarele accesorii:

Pachet Accesorii

  1. Un cablu USB to DC de alimentare tip RØDE DC-USB1, care permite alimentarea RØDECaster Pro de la orice port USB cu tensiune de alimentare.
  2. Un cablu TRSS RØDE SC9 pentru conectarea la un smartphone.
  3. Un set de patru adaptoare jack de la ¼” la 3.5mm pentru căști, pentru flexibilitate în conectarea oricărui tip de cască la RØDECaster Pro.
  4. Un power bank conectabil prin cablul de la punctul 1, care permite utilizarea mobilă a RØDECaster Pro.
  5. Un set de inele colorate pentru cabluri RØDE XLR-CR pentru identificarea facilă a microfoanelor conectate.

Pentru a beneficia de acest cadou promoțional de la RØDE, trebuie să fi achiziționat RØDECaster Pro în noiembrie sau decembrie 2019 să ai un cont pe site-ul producătorului și să trimiți formularul online până pe 31 ianunarie 2020. Condițiile campaniei sunt aici.

Imediat ce am completat datele și am plătit costurile de livrare (20 USD), am primit e-mail-ul de confirmare a livrării, pachetul urmând să ajungă în cel mult 60 de zile:

Rodecaster Pro Accessory Pack 1

Știu că durează mult, dar cei care au mai făcut comenzi prin China sau chiar din Australia sunt deja obișnuiți cu așteptarea. Unde mai pui că sunt niște accesorii practice și foarte utile!

Back To Top
Search