00-SpotBright-Hero-2

Recent, după ce a citit tutorialul nostru despre cum se pot salva imaginile Windows Spotlight pe PC, un participant din comunitate a spus oarecum ironic: procedura asta e so … Microsoft.

SpotBright arată adevăratul nou stil so … Microsoft de a face ceva cool printr-o aplicație Windows 10, atât pe PC, cât și pe mobil. E drept, aplicația nu e scrisă de Microsoft, ci de Timo Partl, un student la Computer Science din Stuttgart.

Ce pot face cu SpotBright ?

Aplicația permite descărcarea imaginilor Windows Spotlight și rotirea lor automată ca imagini de fundal pentru Windows 10, cât și pentru Windows 10 Mobile.

Comenzi SpotBright

Interfața este cât se poate de simplă. Ea conține două butoane de căutare de imagini pe serverele Microsoft, Fast Search (1) și In-depth search (2), cu ajutorul cărora putem găsi imagini mai repede sau în cantitate ceva mai mare.

Open download location (3) deschide folderul local de descărcare a imaginilor, configurat în Settings (4).

Partea de setări conține următoarele opțiuni: căutare de imagini portret, pe lat sau ambele (1), stabilirea unui folder destinație (2) (pont: puneți acest folder undeva pe OneDrive ca să aveți imaginile cu voi peste tot, fără aplicație), opțiunea de a se afișa imaginile pe dala dinamică a aplicației (3), opțiunea de rotire periodică a imaginii de pe ecranul de blocare (4) și a fundalului desktop (5), cât și alegerea intervalului la care aceste actualizări să fie făcute (6):

Setări SpotBright
Setări SpotBright

Căutarea de imagini este destul de rapidă:

Căutare imagini - SpotBright
Căutare imagini – SpotBright

După căutare, imaginile găsite pe serverele Microsoft sunt gata de descărcare:

03 - descărcare imagini

Imaginile sunt descărcate:

04 - descărcare imagini

După descărcarea imaginilor, acestea vor derula de la stânga la dreapta (slideshow) în aplicație:

05 - după descărcare imagini

Aplicația SpotBright este disponibilă din Magazinul Windows 10. Descărcați-o mai jos:

[appbox windowsstore 9nblggh5km22]
Back To Top
Search