[box type=”notes”] Vești bune pentru reprezentanții ONG-urilor ! Windows 8 este prezent acum în catalogul TechSoup România. Amănunte mai jos, chiar de la TechSoup ![/box]

Windows 8 s-a lansat! Organizațiile nonguvernamentale pot solicita acum  Windows 8:  upgrade-uri Windows 8 Professional și Enterprise și Get Genuine, prin intermediul Programului de donații Microsoft al TechSoup România.

Cu un nou design ce permite o mobilitate crescută prin intermediul noului stil metro cu aplicații, în locul icon-urilor convenționale, Windows 8 este un sistem inovator, care se diferențiază de sistemele precedente Windows. Se păstrează unele aspecte cu care ne-am obișnuit la Windows XP și Windows 7, dar se renunță la butonul „Start” în favoarea unui nou aspect, integrat cu aplicațiile și a unei sincronizări mai ușorare cu servicii bazate pe cloud. Există, de asemenea, numeroase îmbunătățiri care nu sunt vizibile în interfață, precum o amprentă redusă asupra memoriei, performanță mai bună decât cea din Windows 7, precum și reducerea cerințelor de spațiu pe disc.

Dacă ați primit o donație de sistem de operare Windows prin intermediul Programul de donații Microsoft TechSoup România, care are inclusă opțiunea Software Assurance (care este încă valabilă) aveți posibilitatea să faceți upgrade la Windows 8 fără nici un cost suplimentar.

Ce este nou la Windows 8?

Viteza: Windows 8 este mai rapid decat Windows 7 și Windows XP ca timp de boot, de compresie a fișierelor și la deschiderea de file noi in browserele web. Computerele mai vechi – presupunând că acestea îndeplinesc cerințele de sistem – ar putea vedea, de asemenea, o îmbunatățire prin instalarea Windows 8.

Sincronizare SkyDrive: Programul de găzduire în Cloud de la Microsoft este integrat în fiecare aplicație din Windows 8. Dacă vă conectați la Windows 8 folosind un cont Microsoft, aplicațiile și preferințele dvs. sunt sincronizate cu sistemul Cloud. Când vă conectați la Windows 8 pe un alt computer, setările și preferințele vor fi disponibile pentru dvs. – astfel încât să obțineți aceeași experiență Windows 8, indiferent unde vă aflați.

Eficiența energetică: Windows 8 îmbunatățește durata de viață a bateriei prin trecerea într-o mod cu consum redus de energie atunci când nu realizați operațiuni solicitante pentru sistem.

Siguranță: Windows 8 vine cu Windows Defender protecție împotriva virușilor și a programelor malware. Acesta oferă, de asemenea, o mai bună apărare împotriva download-uri periculoase prin intermediul Filtrului SmartScreen, care este integrat în sistemul de operare.

În plus, Windows 8 este bun pentru organizații multilingve, deoarece utilizatorii pot comuta cu ușurință între limbile de afișare, noi limbi de afișare fiind disponibile.

Windows 8 este potrivit pentru organizația ta?

Windows 8 se diferențiază de orice sistem de operare lansat de Microsoft. Multe elemente de bază ale Windows – cum ar fi meniul Start, experiența desktop și ferestrele – par să lipsească. Nu vă faceți griji! În afară de interfața Windows 8 nouă, veți regăsi o experiență desktop similară cu cea din Windows 7. Și noua interfață Windows 8 este asemănătoare cu interfețe de pe tablete și telefoane cu care mulți dintre noi sunem obișnuiți.

În plus, Windows 8 oferă câteva caracteristici noi ce pot îmbunătății productivitatea personalului dvs., precum și performanța și longevitatea calculatoarelor organizației.

Gestionarea istoricului de comandă

Pentru a vă ajuta să gestionați donațiile dvs. Microsoft, am creat centrul de donare Microsoft. Organizațiile pot urmări cu ușurință ce donații au primit până în prezent, ce software mai pot solicita, când se resetează ciclul lor de comandă și valoarea de piață a donațiilor de software Microsoft primite până în prezent. Contul acesta poate fi accesat prin intermediul Volume Licensing System Center (VLSC).

Luați-vă versiunile complete ale Windows 8

Pe lângă  upgrade-urile disponibile în catalogul online, Microsoft a facut de asemenea donații de versiuni complete ale sistemelor de operare Windows 8 disponibile prin intermediul programul Microsoft Get Genuine.

În cazul în care organizația dvs. dispune de PC-uri cu sisteme de operare ilegale, gratuite sau de bază – primite prin intermediul donațiilor de calculatoare sau prin cumpărarea de calculatoare la prețuri foarte scăzute- puteți solicita sistemele de operare Windows 8 prin Get genuine.

Programul Microsoft Get Genuine oferă organizației dvs.   șansa de a obține software legal si Windows upgradabil pe computerele existente. Acest lucru permite organizației dvs. să actualizeze cu ușurință prin programul de donații Microsoft al TechSoup România atunci când următoarea versiunea sistemului de operare este lansată.

Mai multe despre programul Microsoft Get Genuine puteți regăsi pe siteul TechSoup România, aici.

Back To Top
Search