13132182983_c5826fc4a7_b_Microsoft-Surface-211

Microsoft a deschis pre-comenzile pentru Surface 2 LTE în Marea Britanie. Luna trecută, Microsoft a lansat Surface 2 LTE pe piața din Statele Unite pentru rețeaua LTE AT&T, iar acum extinde oferta la piața britanică, unde device-ul va fi prezent doar în varianta cu stocare de 64 GB model 4G contra sumei de 539 lire sterline, TVA inclus.
Precomenzile lansate de azi vor fi onorate începând cu data de 8 mai.

Nu trebuie să vă aflați în zona unei rețele Wireless pentru a vă bucura de Surface. De acum, oriunde aveți semnalul unei rețele mobile, puteți să vă conectați la Internet. Surface 64GB 4G vine cu un slot micro-SIM. Introduceți orice SIM pre-plătit pentru a vă conecta.

Clienții care vor achiziționa Surface 2 LTE din Marea Britanie primesc 200 GB OneDrive pentru doi ani. Activarea spațiului suplimentar se face cu ajutorul unui cod inclus în cutia produsului. Aceiași clienți mai beneficiază și de minute nelimitate și Skype Wi-fi pentru un an. Ei vor putea apela numere fixe din 60 de țări din toată lumea, iar Skype Wi-Fi permite conectarea la peste 2 milioane de hotspoturi cun Internet din toată lumea. Și aceste beneficii se activează în baza unui cod, prezent și el în cutia Surface 2  sau Surface 2 Pro.
Imagine preluată de la vernieman

Back To Top
Search