Satya-Nadella-Officially-Named-New-Microsoft-CEO11

Microsoft a trimis invitații către presă și unii bloggeri tech pentru „o mică reuniune” pe 20 mai în New York.  Invitația specifică tema evenimentului: ”Surface Event”.

Pe lângă lansarea Surface Mini, Paul Thurrott mai scrie că este posibil să mai existe încă o surpriză, dar nu sunt disponibile detalii adiționale.
Planul inițial al celor de la Microsoft a fost să lanseze Surface Mini în toamna lui 2013, împreună cu Surface 2 și Surface Pro 2. Potrivit Neowin, compania a decis să amâne această lansare pentru că știa deja că vor fi probleme de producție pentru Surface 2 care urmau să afecteze disponibilitatea Surface 2 până la finele lui 2013.
Tableta pe care Microsoft o va lansa acum nu are modificări față de ce se planificase pentru toamna trecută. Ea va rula Windows RT și va avea un procesor ARM. În plus, tableta va avea un stilus de precizie special, cu care se vor putea lua notițe în OneNote.
Se pare că elementul-cheie pe care Microsoft mizează pentru această tabletă este luarea de notițe în OneNote cu stilusul de precizie special de care aminteam mai devreme.
Lansarea tabletei pentru publicul larg este așteptată la sfârșitul lunii iunie împreună cu o copertă click-in care va avea și un kickstand cu mai multe poziții. De asemenea este posibil ca tot în 20 mai să mai fie lansat un al doilea model Surface.
Potrivit ZDNet, prezentarea Surface va fi susținută de CEO-ul Microsoft Satya Nadella.

Back To Top
Search