Mai avem doar o săptămână până la mult-așteptatul eveniment Windows 10 din Redmond, unde Microsoft va oferi detalii despre viitoarea versiune Windows și va lansa următorul build pentru Windows Insiders.

În tot acest timp, compania face pregătiri intense, noi build-uri fiind compilate și testate intern în fiecare zi.
Ieri a fost postat un teaser pe contul twitter @Windows, prin care Microsoft reamintește că meniul Start revine în Windows 10.


La evenimentul de săptămâna viitoare este de așteptat ca Microsoft să prezinte noua interfață Windows 10 pentru telefoane și tablete, care se va adapta dinamic la dimensiunile dispozitivului pe care rulează, dar sunt așteptate și detalii despre noul design pentru interfața desktop.
Cu siguranță acestea nu sunt toate veștile, dar despre acestea vom afla cu toții mai mult la keynote, care va fi transmis public pe Internet.
Vă reamintesc însă că evenimentul se desfășoară în Redmond pe durata întregii zile de 21 ianuarie, cu participarea presei și analiștilor care vor merge acolo pe bază de invitație.
Apropo de interfața pentru device-uri mobile, încă nu este clar dacă Microsoft va anunța ceva despre Windows Phone 10, dar pare foarte posibil. O să vă spun într-un articol separat de ce.

Back To Top
Search