Chiar dacă majoritatea conținutului publicat pe acest site este oferit gratuit, site-ul old.cosmintataru.ro este guvernat de termeni și condiții potrivit punctelor de mai jos.

1. Precizări

Acest site, împreună cu conturile asociate din social media folosesc denumirile old.cosmintataru.ro, Geek Notes sau GeekNotes, fără a reprezenta oficial vreo companie cu nume similar și fără a fi asociată cu vreo organizație cu același nume.  „old.cosmintataru.ro” reprezenintă doar site-ul old.cosmintataru.ro, un site de comunitate realizat și suportat voluntar de Cosmin Tătaru (fost Microsoft Windows Insider MVP), unde încerc să ofer sprijin voluntar pentru diverse tehnologii și servicii.

2. Misiune

 • ”old.cosmintataru.ro” își propune să informeze selectiv – pe criterii de interes și calitate – utilizatorii de produse și servicii tech despre cele mai noi tehnologii, servicii și device-uri de pe piață, cât și despre modalități eficiente de utilizare a acestora.
 • Voi oferi gratuit și contra cost știri, tutoriale, articole și podcasturi sau webcasturi despre produsele și serviciile tech care prezintă interes pentru toți utilizatorii finali interesați ai acestora.

3. Responsabilități

 • Autorul fiecărui articol poate modifica oricând conţinutul materialelor postate fără a notifica în prealabil cititorii.
 • Responsabilitatea pentru conţinutul fiecărui articol de pe acest site revine exclusiv autorului acelui articol, iar responsabilitatea pentru fiecare comentariu revine exclusiv autorului respectivului comentariu.
 • Autorul fiecărui articol postat pe site nu îşi asumă răspunderea pentru problemele ce pot apărea în cazul în care folosești în mod eronat indicaţiile sale. De aceea, îți recomand să nu lucrezi niciodată pe fişierul original, ci pe o copie a acestuia, pentru a preveni pierderea de date.
 • Imaginile, fişierele video, fişierele executabile, fişierele de lucru şi unele scripturi sunt proprietatea autorilor acestora.
 • În cazul în care există un material ce aparţine altui site/blog sau autor, îmi cer scuze dacă am omis să specific sursa şi te rog să mă contactezi prin e-mail la hello at old.cosmintataru.ro
 • Mesajele de tip spam vor fi şterse imediat iar IP-ului acelui utilizator i se va bloca accesul pe site.
 • Mesajele prin care promovezi alte site-uri/blog-uri (fără acordul administratorului acestui site) vor fi şterse imediat iar IP-ul utilizatorului care a postat va fi blocat.

4. Termeni și condiții de utilizare a informațiilor de pe old.cosmintataru.ro

5. Mărci înregistrate

 • Toate mărcile comerciale și mărcile înregistrate menționate pe techtime.ro sunt proprietatea deținătorilor legali ai acestora și sunt folosite doar pentru identificarea produselor și serviciilor pe care le reprezintă.

6. Afiliere

 • old.cosmintataru.ro nu este afiliat direct în nici un fel cu Microsoft sau cu alte companii ale căror produse sunt menționate, prezentate sau promovate sau comercializate pe acest site.
 • old.cosmintataru.ro poate folosi servicii de afiliere și promovare de produse oferite de diferite platforme comerciale. Fiecare asemenea link de afiliere va fi marcat/indicat în mod public, transparent.
Back To Top
Search