Ca de obicei, Windows fără limite, sursa ta credibilă preferată de informații Windows și Microsoft îți oferă informații de calitate despre produsele și ofertele Microsoft pentru utilizatorii din zona non-business. Ne oprim acum la campania prin care poți cumpăra un PC calificat cu Windows 7 preinstalat pentru a putea face upgrade la Windows 8 Pro cu numai 14,99 EUR.

[box type=info]

Cumpărați acum un PC Windows 7 şi aveţi Windows 8 Pro la € 14,99.

Iată explicația oficială a Microsoft România pentru transformarea prețului din USD în EUR pentru România și privind eventualele diferențe de preț pe care el veți putea întâlni la diverși vendori din România :

Preţul afişat este un preţ estimativ de vânzare cu amănuntul de la momentul publicării acestor Întrebări frecvente. Preţul real al ofertei variază în funcţie de regiune deoarece depinde de mai mulţi factori specifici, incluzând între aceştia rata de schimb valutar, taxele locale, onorariile, condiţiile pieţelor locale şi alte considerente legate de preţuri şi poate varia în funcţie de fiecare distribuitor independent. Preţul real pe care îl veţi plăti poate fi mai mare decât preţul prezentat, din cauza acestor factori suplimentari.

[/box] [box type=info]

Eligibilitate – cine se califică ?

Noi ! Adică utilizatorii casnici, entuziaștii, toți cei din afara zonei comerciale :

Oferta este limitată la clienţi individuali (de ex., utilizatori casnici, studenţi şi pasionaţi), care achiziţionează un PC calificat. Întreprinderile comerciale nu sunt eligibile pentru participare.

[/box]  [box type=info]

Ce înseamnă PC calificat pentru această campanie ?

Din nou specificațiile Microsoft sunt foarte clare :

Un PC calificat este un PC nou achiziţionat în perioada promoţiei, cu un Certificat de autenticitate OEM Windows 7 valabil şi o cheie de produs pentru acesta şi având preinstalat:

  • Windows 7 Home Basic;
  • Windows 7 Home Premium;
  • Windows 7 Professional; sau
  • Windows 7 Ultimate.

Preţul promoţional este limitat la o singură ofertă de upgrade per PC calificat achiziţionat şi la maximum cinci oferte de upgrade per client.

[/box]  [box type=info]

Calendaristic vorbind, de când începe și până când mă pot încadra ?

Pentru a fi eligibil pentru această ofertă trebuie să achiziţionaţi un PC Windows 7 calificat între 2 iunie 2012 şi 31 ianuarie 2013. Ultima zi pentru înregistrare şi comandarea upgrade-ului la Windows 8 este 28 februarie 2013.

[/box]  [box type=info]

Cum se valorifică oferta ?

  • Clienţii eligibili trebuie să se înregistreze pentru Oferta de upgrade de Windows prin intermediul acestui site Web până la 28 februarie 2013.
  • După înregistrarea şi validarea clienţilor de către Microsoft, aceştia vor primi un mesaj e-mail de confirmare a înregistrării.
  • Începând cu 26 octombrie 2012, clienţii înregistraţi vor primi un mesaj e-mail cu un cod de promoţie şi instrucţiuni despre achiziţionarea şi descărcarea software-ului. Codul de promoţie poate fi valorificat în timpul procesului de plasare a comenzii de upgrade pentru a beneficia de preţul promoţional.
  • Clienţii vor putea achiziţiona o versiune descărcabilă de Windows 8 Pro. Un DVD de instalare opţional este disponibil pentru o taxă suplimentară plus taxe de expediere şi orice alte taxe aplicabile. Clienţii pot alege, de asemenea, să îşi creeze propriul suport de instalare pe DVD sau USB după descărcarea Windows 8.
[/box]  [box type=info]

Cum adică versiune upgrade ? Pe câte calculatoare merge ? Trebuie să am Windows cu licență înainte ?

De la Microsoft citire :

Fiecare licenţă de upgrade este valabilă pentru un singur PC şi poate fi instalată numai pe PC-uri cu o licenţă de bază valabilă pentru un sistem de operare calificat (Windows XP SP3, Windows Vista sau Windows 7).

Deşi oferta va fi limitată la clienţii eligibili care achiziţionează un PC calificat, upgrade-ul poate fi instalat pe orice PC pe bază de Windows compatibil, având un sistem de operare calificat la alegerea clientului. Accesaţi http://windows.com pentru informaţii despre cerinţele minime pentru Windows 8. Clienţii trebuie să acceseze site-ul web al producătorului PC-ului pentru mai multe informaţii despre cum se realizează upgrade-ul PC-ului la Windows 8, inclusiv actualizarea software-urilor şi driverelor.

[/box]  [box type=info]

Ce avantaje mai am ? Este inclusă asistență Microsoft ?

Achiziţionarea Windows 8 include 90 de zile de asistenţă gratuită din partea Microsoft. Perioada de 90 de zile începe în momentul finalizării instalării şi activării Windows 8. (Se pot aplica taxe de telefon sau alte taxe de acces.)

[/box] [box type=red]

Mai multe informații suplimentare puteți obține direct de la Microsoft, dacă veți accesa site-ul-sursă aflat la baza acestui articol.

Informațiile de pe această pagină sunt preluate cu scop informativ de pe acest site Microsoft așa cum erau ele la data de 28 septembrie 2012.

[/box]
Back To Top
Search