Windows-7-rtm-browser-ballot-screen1

Acest update aduce în atenția utilizatorului oportunitatea de a alege și de a instala browserul preferat pe calculatorul pe care îl folosește. Dacă Regional Settings pe calculatorul tău sunt setate pe una dintre următoarele țări, vei primi prin Windows Update acest pachet : Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, United Kingdom, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Malta, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugaial, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia.

Ce face acest update ?

După ce este descărcat și instalat, pachetul cere restart. După restart se deschide automat fereastra cu opțiunile de browser, de unde utilizatorul poate alege și porni instalarea unuia sau a mai multor browsere favorite. Dacă dialogul nu apare automat, poți da dublu-click pe iconița instalată pe Desktop.
Pachetul de update nu instalează nici nu dezinstalează vreun browser pe calculator. El doar aduce această posibilitate de a alege ce browser să folosești și de a te ajuta pentru a-l instala rapid. Dacă folosești Windows 7 și ai avut Internet Explorer fixat la bara de aplicații (Taskbar), după acest update situația se schimbă, IE nu mai e fixat în Taskbar. El este în continuare disponibil din meniul Start și poți să îl fixezi la loc.

Cum alegi și instalezi browserul prin această fereastră

Pentru a folosi Browser Choice la instalarea unuia sau mai multor browsere pe PC:

  • Dă dublu-click pe iconița Browser Choice de pe Desktop.
  • În fereastra Welcome, click pe OK.
  • În fereastra Select your web browser(s), pentru fiecare browser pe care vrei să îl instalezi, dă click pe Install. Dă click pe Tell me more pentru a afla mai multe despre fiecare browser.
  • Pentru a instala browserele alese urmează instrucțiunile din pachetele de instalare ale acestora.

 

Back To Top
Search