00-Fotografii

Serviciul cloud OneDrive stă la baza majorității serviciilor pentru consum de la Microsoft. Aplicația Fotografii este și ea conectată la OneDrive, pentru a afișa pe lângă fotografiile de pe device și fotografiile stocate acolo. Dacă nu folosiți această funcționalitate, vă spunem cum o puteți dezactiva.

De ce se încarcă uneori așa de greu aplicația Fotografii ?

În mod implicit, la pornire, pe lângă fotografiile locale, aplicația afișează și fotografiile din OneDrive, ceea ce poate îngreuna încărcarea, mai ales pentru colecții de imagini foarte mari.

Ce se întâmplă dacă dezactivez afișarea fotografiilor din OneDrive ?

Chiar dacă vom ascunde fotografiile din OneDrive, sincronizarea continuă prin intermediul integrării OneDrive din sistemul de operare, iar aplicația poate fi folosită în condiții rezonabile de performanță ca vizualizator de imagini.

Cum dezactivez afișarea fotografiilor din OneDrive în aplicația Fotografii ?

Pentru a ascunde aceste fotografii, cât și clipurile video stocate în cloud-ul Microsoft, urmați pașii de mai jos:
1. Deschideți aplicația Fotografii și apăsați rotița dințată din stânga-jos pentru a accesa setările:
01 Fotografii - setari
2. La secțiunea Surse schimbați opțiunea Afișați fotografiile și videoclipurile mele din OneDrive din Activat în Dezactivat. Opțiunea implicită este Activat, ca mai sus, așa că, dacă pe viitor doriți să o reactivați, trebuie să reveniți aici:
02 Fotografii - setari
3. Acum aplicația va afișa doar fotografiile și clipurile locale:
03 - Fotografii
4. Dacă vă place cât de repede reacționează și vă sunt suficiente funcționalitățile incluse, acum puteți folosi aplicația Fotografii ca vizualizator implicit de fotografii în Windows 10.

Back To Top
Search