Shortcut1

Acest tutorial vă arată cum să eliminați, să restaurați sau să modificați săgeata de la scurtătură în Windows. De asemenea veți afla cum puteți elimina Shortcut din numele comenzii rapide.

Dacă eliminați săgeata de la scurtături poate fi mai dificil de apreciat care este scurtătura și care este documentul original, așa încât vă puteți trezi că ștergeți fișiere în loc de comenzi rapide !
Dacă nu vă plac săgețile peste iconițele comenzilor rapide, le puteți elimina cu ajutorul unui program gratuit. Vista Shortcut Overlay Manager.
NOTĂ: Această versiune funcționează în ambele versiuni Vista (32 biți sau 64 biți).

Pași de urmat

1. Descărcați de pe Softpedia programul
2. Instalați programul și rulați-l.
3. Apăsați Permit dacă Vista cere aprobarea pentru lansare.
shman
4. Pentru a schimba sau pentru a elimina săgeata pentru toate comenzile rapide A. selectați opțiunea dorită ca în captura de ecran de mai jos pentru săgeată. NOTĂ : dacă ați ales Custom Arrow, faceți click pe butonul select pentru a alege un fișier în format .ico (PICTOGRAMĂ)
5. Pentru a elimina sufixul Shortcut din toate comenzile rapide viitoare A. Bifați căsuța marcată „Select here to remove…” și astfel noile shortcut-uri create nu vor mai avea sufixul – Shortcut.
6. Faceți click pe Apply.
7. Faceți click pe Yes pentru a aplica modificările. Veți fi delogat din cont, iar când reveniți modificările vor fi aplicate !
Logoff_Confirmation

Back To Top
Search