Satya Nadella

Am decis să public și anul acesta o listă preliminară cu posibile evenimente organizate de sau cu participare Microsoft pentru 2015.

Poate vă reamintiți că anul trecut Microsoft a decis comasarea mai multor evenimente proprii, printre care TechEd, Microsoft Management Summit și conferințele Exchange, SharePoint, Lync și Project în cadrul unui eveniment de amploare numit Ignite.
O altă remarcă este aceea că mai nou Microsoft nu mai are obiceiul de a-și lega lansările de produse sau servicii de evenimente majore din domeniul tehnologiei, preferând în schimb organizarea de evenimente proprii.
Iată lista preliminară pentru 2015:
21 Ianuarie: Windows 10: The next chapter (Redmond, Washington) Eveniment cu participare pe bază de invitație – pentru presă și analiști – durează o zi, stream public va fi doar de la keynote.
3-5 februarie: TechDays Online 2015 (Reading, Marea Britanie) Eveniment gratuit cu stream live pentru dezvoltatori,  profesioniști IT și alte audiențe.
2-5 martie: Mobile World Congress 2015 (Barcelona). Sper ca măcar atunci să vedem un flagship Windows Phone – cu Windows 10 Mobile desigur – de la Microsoft Mobile.
2-6 martie: Game Developers Conference 2015 (San Francisco) – pentru dezvoltatorii de jocuri
16-19 martie: Convergence 2015 (Atlanta) Eveniment Microsoft Dynamics pentru clienți. parteneri, customers, partners. It’s all about CRM/ERP.
18-19 aprilie: WinHEC (Shenzhen, China) WinHEC, conferința Microsoft pentru producătorii hardware Windows revine după 7 ani – participarea este pe bază de invitații.
29 aprilie – 1mai: Build 2015 (San Francisco) Așteptăm să aflăm mai mult despre Windows 10 și cu această ocazie.
4-8 mai: Microsoft Ignite (Chicago) Ignite înlocuiește printr-un eveniment unic o serie de conferințe Microsoft cum ar fi TechEd, Microsoft Management Summit sau conferințele Exchange, conferințele SharePoint, Lync și Project.
2-6 iunie: Computex 2015 (Taipei). Pentru producătorii hardware.
16-18 iunie: E3 (Los Angeles). Lumea jocurilor – atât pe PC cât și pe Xbox.
12-16 iulie: Worldwide Partner Conference 2015 (Orlando) Conferința anuală Microsoft pentru parteneri.

Trimestrul 3 2015: lansări Windows 10, Office 16 – acestea nu coincid cu RTM, adică lansarea comercială.
4-9 septembrie: IFA 2015 (Berlin) Un alt show pentru electronice de consum cu PC-uri și device-uri
27-30 octombrie: SQL PASS Summit 2015 (Seattle). Aduce de obicei anunțuri despre platforma pentru baze de date de la Microsoft.

Momentan nu se aude nimic oficial sau neoficial despre TechEd Europe și nici despre data deschiderii înregistrărilor pentru conferința Build.

Back To Top
Search