Outlook Mail și Calendar a primit un update foarte cool, cu unele schimbări care vor mulțumi pe mulți dintre cei care au dat feedback în ultimele luni.

Personal găsesc schema de culoare închisă ca o schimbare foarte foarte OK, lista de mail-uri arată foarte bine.
Inbox cu tema inchisaEste foarte OK acum să îți verifici lista de mail-uri și la întuneric, fără să te mai doară ochii de fiecare dată. E drept că dacă deschizi mail-ul ai în continuare toate șansele ca durerea să apară, pentru că mesajele sunt prezentate tot pe alb.
Am mai observat și câteva schimbări în meniul de setări și unele opțiuni de personalizare noi. Setările nu mai apar acum în meniul hamburger, ci în meniul de la baza aplicației:
wp_ss_20150918_0001Dacă vă întrebați ce conține meniul hamburger acum, așa cum vedeți în captura de ecran de mai jos, avem conturile de mail și folderele din fiecare cont, pentru salt rapid la ce ne interesează. Această modalitate de folosire a meniului hamburger mi se pare originală și foarte foarte practică:

Meniul Hamburger din Outlook Mail and Calendar
Meniul Hamburger din Outlook Mail and Calendar
În meniul de setări avem acum un link nou, Personalization, unde se poate comuta între tema deschisă și cea închisă sau se poate opta pentru comutarea automată odată cu tema generală a telefonului (închis / deschis) și se poate alege culoarea de accent (sau se poate seta să se asorteze automat cu cea aleasă pentru telefon):

Am remarcat că nu mai avem comanda de trecere de la Mail la Calendar în aplicația Mail. Dacă tot amintim de Calendar, și aici sunt câteva noutăți. Ca și la Outlook Mail, butonul Settings a fost mutat în meniul de la baza aplicației:
Settings apare la baza aplicației Calendar
Settings apare la baza aplicației Calendar
Conținutul meniului hamburger este și aici modificat, și conține lista de calendare pe care le avem pe telefon:
Outlook Calendar - meniul hamburger
Outlook Calendar – meniul hamburger
Prin apăsare pe micul pointer de lângă numele lunii calendaristice, se deschide un panou care ne permite navigarea:
Panoul cu calendar
Outlook Calendar – Panou navigare calendar
Outlook Calendar - Vizualizare agendă
Outlook Calendar – Vizualizare agendă
După update, versiunea Mail and Calendar trebuie să fie 17.6216.42272.
Descărcați Outlook Mail and Calendar Descărcați Outlook Mail and Calendar pentru Windows 10 Mobile
Back To Top
Search