update-essentials-2011-07În urmă cu două zile Microsoft anunța că va lansa pe parcursul săptămânii un update pentru Windows Live Essentials 2011. Acest update este disponibil acum și aduce suita la buid number 15.4.3538.0513.

Cea mai importantă veste privind acest update este introducerea suportului pentru SSL (Secure Sockets Layer) în Windows Live Mail.

Tot în Windows Live Mail, Microsoft a mai rezolvat o problemă cu sortarea mesajelor din folderul Sent Items și a îmbunătățit calitatea serviciului de upload imagini din mail-urile cu fotografii.

În Windows Live Messenger, Microsoft a re zolvat o serie de probleme legate de stabilitate și a făcut o serie de ajustări pentru creșterea calității conferințelor audio-video.

Pentru Windows Live Photo Gallery , Microsoft a rezolvat o serie de bug-uri care aduceau crash-uri ale aplicației în anumite împrejurări (cum ar fi de exemplu din cauza funcției de recunoaștere facială).

Toolbar-ul Bing a fost și el actualizat la o versiune mai nouă, fără funcționalități noi, însă.

Descarcă Windows Live Essentials 2011 15.4.3538.0513 (Web installer) de la Microsoft Download Center sau de pe explore.live.com.

Suita Windows Live Essentials include Windows Live Messenger, Photo Gallery, Movie Maker, Mail, Writer, Family Safety, Windows Live Mesh, Bing Bar, Messenger Companion, Microsoft Silverlight, și Outlook Connector Pack (Microsoft Outlook Hotmail Connector și Social Connector Provider for Windows Live Messenger).

Back To Top
Search