Aplicația Skype pentru Windows Phone 8 a primit recent un update în urma căruia utilizatorii aplicației nu vor mai putea folosi datele Skype pentru autentificare, ci numai contul Microsoft.

Anterior acestui update, utilizatorii puteau folosi contul Skype pentru autentificare în aplicație, dar acum, de la versiunea 2.16 se poate folosi doar contul Microsoft.

Recent, o serie de aplicații Bing pentru Windows Phone au primit și ele autentificare cu contul Microsoft și se sincronizează de la un device la altul: Bing News, Bing Weather, Bing Travel, Bing Food and Drinks și Bing Health and Fitness. A urmat acum acest update pentru Skype pe Windows Phone, ceea ce ne-ar putea trimite cu gândul la faptul că Microsoft ar putea pregăti autentificarea integrată a aplicațiilor cu contul Microsoft asociat telefonului pentru următoarea versiune a Windows Phone.

Utilizatorii care până acum s-au autentificat cu contul Skype vor fi deautentificați și li se va cere să se autentifice cu contul Microsoft (adresa de e-mail și parola pentru contul Microsoft) înainte de a introduce numele de utilizator și parola Skype. Odată ce ați trecut de aceste etape, dacă nu au fost interconectate anterior, conturile dumneavoastră Skype și Microsoft vor fi interconectate automat.

Interconectare conturi

Pe blogul Skype se mai anunță și câteva îmbunătățiri aduse de acest update. Poate cea mai interesantă este aceea că utilizatorii Skype de pe Windows Phone vor putea vedea acum (ca pe Desktop) când partenerii de chat tastează pentru a răspunde.

Back To Top
Search