Așteptăm și noi, ca și cititorii noștri, cu multă nerăbdare keynote-ul susținut de Microsoft astăzi la IFA Berlin, pentru a vedea device-urile mobile cu Windows 10 care vor fi prezentate.

Deși este puțin probabil să vedem acum noi modele de telefoane de la Microsoft, este de așteptat ca IFA să fie un moment de teasing pentru un eveniment pe care compania îl pregătește pentru octombrie.
Nick Parker, Corporate Vice President, OEM Division, Microsoft
 
Astăzi, de la ora 16, în keynote-ul intitulat Windows 10 Lights Up New Devices, Nick Parker, Corporate Vice President OEM Devices

Va prezenta foarte multe device-uri Windows 10 noi, inclusiv tablete, hibrizi 2-in-1, notebook-uri premium, sau device-uri pentru gaming și stații de lucru all-in-one care vor face să strălucească experiența Windows 10 pentru clienți.

Cum bine știți, fanii Windows Mobile din toată lumea așteaptă tot mai nerăbdători noile modele de la Microsoft, după o perioadă foarte lungă în care Microsoft a lansat doar terminale mid și entry level.
Recent au apărut o serie de informații neoficiale despre viitoarele modele de top Lumia 950 și 950XL, care sunt așteptate pe piață înainte de sfârșitul acestui an. Până acum gigantul din Redmond a preferat să păstreze tăcerea și să lucreze la ele în cel mai mare secret și ne întrebăm dacă ele vor fi cel puțin menționate la evenimentul de astăzi.
Entuziaștii Microsoft pot urmări online keynote-ul susținut de Microsoft la IFA Berlin accesând videoclipul din partea superioară a paginii.

Back To Top
Search