Nu mai este o noutate că Microsoft lucrează deja la primul update semnificativ pentru Windows 10, numit provizoriu și Threshold 2. Acesta era așteptat inițial în octombrie, dar se pare că va întârzia până în noiembrie.

WinBeta scrie că lansarea Threshold 2 va avea loc la începutul lui noiembrie, iar acest update este menționat intern la Microsoft ca Windows 10 Update for November.
Este de așteptat ca Threshold 2 să vină cu un set restrâns de funcționalități noi pentru consumeri și mai mult cu sporuri de performanță pentru întreg sistemul de operare. Cele mai vizibile caracteristici noi vor fi suportul pentru extensii din Microsoft Edge și – foarte probabil – aplicația universală pentru mesagerie unificată în Windows.
Dar, cum spuneam, cele mai multe modificări din Threshold 2 vor fi aduse sistemului de operare în sine, pentru performanță și stabilitate.
La rândul ei, Zona Enterprise așteaptă cu mare interes update-ul din noiembrie, pentru că acesta va aduce acestor clienți funcționalitatea Windows Update for Business.
Build-urile curente pentru PC din programul Windows Insider fac parte deja din ramura th2 (Threshold 2) și sunt deja testate pe milioane de PC-uri.
Deși în Threshold 2 vor exista funcționalitățile și creșterea de performanță despre care am vorbit aici, adevarata actualizare majoră – cunoscută sub numele de cod Redstone – va veni abia anul viitor.

Update

Update-ul este așteptat la începutul lui noiembrie. Detalii în acest articol:

Back To Top
Search