Ieri seară Microsoft a lansat un update cumulativ pentru Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586, valabil atât pentru insiderii din Fast cât și pentru cei din Slow Ring.

Build-ul rezolvă bug-uri și probleme semnalate de participanții la programul Windows Insider, cât și de proaspeții deținători de telefoane Lumia 950 și 950 XL.
Noul build este unul minor, respectiv face doar saltul la 10586.36 și aduce în principal îmbunătățiri pentru experiența de upgrade de la Windows Phone 8.1, pe lângă soluțiile la problemele și bug-urile amintite mai sus.
Există și alte două vești care vin odată cu acest update Windows 10 Mobile.
Prima este aceea că de acum încolo Microsoft nu va mai publica articole de blog pentru a anunța update-urile cumulative (build-uri minore cum e și cel de față). În schimb, Insiderii vor primi veștile prin aplicația Insider Hub. Întrebarea este cum se instalează Insider Hub pe Windows 10 Mobile, pentru că eu nu am găsit o soluție până acum.
A doua veste este aceea că în zilele care au mai rămas din 2015, Microsoft nu va mai lansa nici un build pentru Insiders, nici pe PC nici pe telefoane. 
Este absolut normal ca și oamenii din echipele de produs să se poată bucura de sărbători alături de cei dragi la sfârșit de an.
Merry Christmas and A Happy New Year for everyone at Microsoft !
 

Back To Top
Search