8-1-leaks11

La câteva ore după ce Microsoft a anunțat finalizarea Windows 8.1, build-ul final, SKU-ul Windows 8.1 Enterprise RTM a ajuns pe Internet. Mai multe site-uri de file-sharing au obținut copii ale versiunii finale a sistemului de operare Windows 8.1 cu aproape două luni înainte de General Availability.

Microsoft a adăugat în Internet Explorer 11 un mod de afișare pentru citirea mai ușoară a articolelor, o temă albastră îmbunătățită pentru clientul de Mail plus multe alte caracteristici noi. Aplicația Help + Tips este și ea prezentă pentru a ghida utlizatorii în folosirea sistemului de operare, iar aplicațiile ModernUI folosesc meniuri a la Widows Phone, ascunse după 3 puncte, care, odată apăsate,  afișează părți ascunse ale interfeței care conțin comenzi sau setări suplimentare.

La o primă privire, versiunea finală a Windows 8.1 mai include Skype ModernUi preinstalat în loc de aplicația de mesagerie instantă din Windows 8. modificări ale interfeței din aplicațiile Calendar și People și wallpapere dinamice noi pentru Start Screen.

Voi reveni cu detalii.

Back To Top
Search