OneNote-desktop

Anul trecut în martie, Microsoft anunța că oferă gratuit o versiune pentru desktop a aplicației OneNote din Office 2013 pentru Windows 7, 8.x și Mac, iar acum anunță extinderea funcționalităților incluse.

La vremea respectivă, ca și acum, aplicația OneNote pentru Windows, ca și cea pentru Windows Phone, erau gratuite. De altfel versiuni gratuite OneNote există și pe MaciPad, iPhoneAndroid și pe web.
Dacă în martie 2014 versiunea gratuită avea unele limitări care o diferențiau de versiunea comercială, ultima versiune OneNote 2013 pentru desktop (15.0.4693.1001) adaugă următoarele caracteristici funcționale:
– Secțiuni protejate cu parolă
– Istoric al paginilor
– Înregistrare audio
– Înregistrare video
– Căutare audio în înregistrările vocale (limba engleză)
– Fișiere embedded (posibilitatea de a îngloba fișiere în caiete
Singura diferență dintre versiunile comercială și gratuită OneNote rămâne acum posibilitatea de a stoca fișierele cu notițe oriunde în versiunea comercială (adică pe PC, în rețea, în SharePoint sau în OneDrive for Business), în timp ce în versiunea gratuită, caietele pot fi stocate doar pe OneDrive.
Personal folosesc OneNote de mai bine de 3 ani pentru a stoca toate notițele personale și pe cele de serviciu și vă recomand cu toată încrederea să încercați și voi acest software extrem de flexibil și de util pentru productivitatea personală.

Back To Top
Search