Mult-așteptatul clip video de prezentare a caracteristicilor din primul preview Windows 10 pentru telefoane promis de Joe Belfiore a fost postat pe YouTube. Haideți să-l vizionăm împreună.

Așa cum ați aflat deja, Microsoft a lansat ieri primul preview Windows 10 pentru telefoane, care momentan se poate instala doar pe un set restrâns de telefoane mai noi, low-end.
Pentru cei care nu dețin un asemenea terminal am sintetizat aici câteva dintre caracteristicile prezente în acest build și am inclus și videoclipul oficial Microsoft în care Joe Belfiore le trece în revistă.
Veți putea vedea în clipul de mai sus următoarele:

  • O imagine de fundal pe toată suprafața ecranului Start.
  • Centru de acțiuni actualizat cu mai multe Acțiuni rapide.
  • Notificări interactive, care pot fi sortate direct, modificate, editate sau la care se poate răspunde direct din listă dau din toast-urile care apare pe ecran.
  • Funcționalitate îmbunătățită a recunoașterii vocale inteligente (limba engleză), utilizatorii putând completa verbal orice casetă de text.
  • Noua aplicație Photos.
  • Noua aplicație Music.
  • Noua aplicație Maps (hărți).

Nu toate caracteristicile de pe telefonul din clip sunt prezente efectiv în acest build, unele vor fi adăugate prin update-urile viitoare. Astfel, aplicațiile Office lipsesc deocamdată.

Aplicațiile universale Office lipsesc din actualul preview
Aplicațiile universale Office lipsesc din actualul preview
Microsoft a anunțat un set mai amplu de aplicații universale, cum ar fi Mail, Calendar și altele. Acestea vor sosi în timp.
Cortana din Windows 10 Technical Preview pentru telefoane este activă doar pentru Statele Unite, în limba engleză și nu are toate caracteristicile pe care le-am văzut în Windows Phone 8.1.

Back To Top
Search