Microsoft a lansat recent Windows 8.1 Update. Windows 8.1 Update și Windows RT 8.1 Update includ îmbunătățiri  care fac Windows mai ușor de folosit pe device-uri non-touch. Acest update aduce și îmbunătățiri de performanță și securitate și poate fi descărcat folosind link-urile publicate în acest articol.

Zilele trecute, după lansarea Windows 8.1 Update, Microsoft a postat și aceste 4 clipuri video prin care promovează schimbările aduse de această actualizare:

Noul Windows reflectă felul în care lucrați. Ecranul Start are informațiile cele mai importante pentru dumenavoastră. Aplicațiile Metro vă ajută să efectuați sarcinile cele mai importante. Cu noul Windows, puteți găsi totul mai repede, comuta între aplicații și astfel puteți rezolva totul mai eficient de pe device-ul personal. Aflați mai mult despre elementele de bază ale Windows 8.1 din acest videoclip.

Windows vă reprezintă pe dumneavoastră ca persoană, dar și lucrurile care vă plac. Redimensionați și grupați dalele pentru a ține oamenii, site-urile și aplicațiile în ordine perfectă. Schimbați fundalul de pe ecranul Start pentru a se potrivi cu personalitatea dumneavoastră sau pentru a-l asorta cu culorile firmei. Oricare ar fi stilul dumneavoastră, ecranul Start vă reprezintă perfect.

Desktopul cu care v-ați obișnuit — cu foldere și iconițe — este în continuare prezent, de fapt este chiar îmbunătățit, cu un Task Manager nou și cu o gestionare mai eficientă a fișierelor. Puteți accesa oricând desktopul și apoi să reveniți pe Start Screen cu o apăsare sau cu un click. Învățați elementele de bază pentru desktop din acest clip.

Oriunde vă aflați în Windows, cele 5 butoane de pe bara Charms — Căutare, Partajare, Start, Dispozitive și Configurare — oferă acces ușor la comenzi uzuale și sunt căi rapide de a ajunge la acțiunile pe care le executați frecvent, cum ar fi căutare pe Internet sau pe PC, imprimare de documente sau trimiterea fotografiilor sau a link-urilor prin email către colegii dv.  Cele 5 charms sunt întotdeauna disponibile din partea dreaptă a ecranului.

Back To Top
Search