Maxresdefault5

Evenimentul de astăzi a adus multe lucruri interesante pentru utilizatorii Windows, care au putut afla despre noi caracteristici ale viitorului sistem de operare și despre planurile companiei pentru Windows 10.

În clipul de mai sus, numit Windows 10, o nouă generație Windows, Joe Belfiore, Corporate VicePresident Windows vorbește despre și demonstrează noile caracteristici și experiențe care vin în Windows 10.
Joe demonstrează integrarea Cortana pe PC și adnotarea paginilor web folosind noul browser, Project Spartan. În același clip mai vedem modificările din meniul Start și modul Continuum pe device-uri hibride.
De asemenea, Joe Belfiore mai explică de ce Microsoft a decis să ofere gratuit Windows 10 gratuit pentru utilizatorii Windows 7, Windows 8.1 și Windows Phone 8.1, arătând că se dorește ca majoritatea utilizatorilor să treacă pe această versiune nouă și specială, pe care o să o aprecieze foarte mult.
Windows 10 mai aduce o serie de aplicații universale, pornind de la aplicația Settings, care va arăta și funcționa la fel pe toate device-urile, trecând prin Photos (în sfârșit, pentru că aplicația curentă de pe PC nu este de nici un folos) Music, Contacts și o nouă versiune Outlook touch, pentru a ajunge la Office Touch.
Apropo de Office, Microsoft va preinstala versiunea touch pe telefoane și tablete mici, iar utilizatorii desktop vor putea obține aceste aplicații (Word, Excel și PowerPoint) prin Windows Store.
Windows-10-Spartan-Browser
Clipul mai arată noul browser, Project Spartan, care are trei caracteristici unice: inking digital pentru adnotări pe paginile web și partajarea acestora prin OneDrive, integrarea Cortana și incorporarea Reading List cu suport PDF.
La final mai puteți vedea noua versiune a aplicației Photos, noile experiențe Xbox din Windows 10, cum ar fi posibilitatea de a juca jocuri Xbox One pe PC sau streamingul jocurilor Xbox One pe un PC Windows.

Back To Top
Search