1-an-de-insider

În octombrie 2015, cifra oficială era de 110 milioane instalări, iar acum, surse din Microsoft citate de WinBeta spun că s-ar fi trecut de 200 de milioane.

Ieri s-au împlinit fix 5 luni de la lansarea primei versiuni publice a Windows 10. Ajungându-se la 200 de milioane de instanțe ale sistemului de operare, rata de instalare ar fi de 40 de milioane de copii pe lună.
Cifra este impresionantă și arată că strategia upgrade-ului gratuit de la Windows 7 și Windows 8 a dat roade pentru Microsoft. E adevărat că mai este mult până la obiectivul de 3 miliarde de instalări în primii 3 ani, dar pe partea de PC, lucrurile merg bine pentru Microsoft.
Still the Desktop you love
Este de așteptat ca numărul utilizatorilor Windows 10 pe PC să crească și mai mult în 2016, pe măsură ce Microsoft va adăuga noi caracteristici și va rezolva bug-urile curente din sistemul de operare. 2016 va aduce două update-uri majore pentru Windows 10. Participanții la programul Windows Insider au deja un prim build din noua serie cu nume de cod ”Redstone”. Astfel, sunt așteptate extensiile în Microsoft Edge, o nouă experiență Cortana (detașată de Start), îmbunătățiri pentru Continuum și altele.

Back To Top
Search