Cerinte-hardware-Windows-10

Acum două zile, Windows 10 build 10586 a fost lansat către participanții la programul Windows Insider care au optat pentru update-uri prin Fast Ring. Build-ul aduce stabilitate, performanță mai bună și unele mici modificări de suprafață.

Microsoft spune că Windows 10 build 10586 este un build care se comportă foarte bine în testele interne și că poate fi folosit fără probleme pentru activitățile de zi cu zi. Cu toate acestea, nu lipsesc nici unele probleme, pe care Gabe Aul le-a menționat pe blogul oficial Windows. Iată-le mai jos:

Probleme cunoscute în Windows 10 build 10586

  • După upgrade-ul de la un build Windows Insider Preview precedent la următorul build Windows Insider, este posibil ca mesajele și contactele Skype să dispară din aplicația integrată Skype + Mesagerie. Pentru a readuce mesajele și contactele în aplicație, navigați la acest folder:
    C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Packages\Microsoft.Messaging_8wekyb3d8bbwe\LocalCache
    folosind File Explorer și ștergeți sau redenumiți fișierul PrivateTransportId.setting. Imediat după aceea mergeți la aplicația Skype + Mesagerie, faceți Sign out (delogați-vă) și apoi sign in (autentificați-vă).
  • Aplicația Insider Hub ar putea să dispară după upgrade-ul la acest build. O puteți readuce prin accesarea aplicației Settings -> System – > Apps & Features, urmat de click pe Manage optional features și selectarea Add a feature cu selectarea Insider Hub.

Deși Microsoft nu a spus nicăieri că acesta este build-ul desemnat oficial pentru Windows Fall Update, absența watermark-ului pe PC-uri și lansarea sa pentru testare prin Windows Insider Fast Ring sunt semnale care par să indice că totuși acest build este un candidat foarte bun, dacă este chiar ceea ce vor primi ca update toți utilizatorii Windows 10 build 10240.
Pentru cei interesați de ce e nou în acest build am pregătit un articol separat:

Back To Top
Search