Acest articol vă spune care sunt principalele probleme din Windows 10 Mobile build 10586, pe baza articolului publicat de Gabe Aul pe blogul Windows și pe baza observațiilor din comunitățile online.

Windows 10 Mobile build 10586 – bug-uri cunoscute

Iată mai jos problemele cunoscute, postate de Gabe Aul:

  • După lansarea build-ului 10581 către Insiderii din Fast Ring, Microsoft a descoperit o problemă în acel build, care va face ca sistemul de fișiere să fie parțial corupt după un reset la setările de fabrică (About -> Reset). Utilizatorii care au făcut un asemenea reset nu au remarcat această problemă pe 10581, dar trebuie să revină la Windows Phone 8.1 folosind Windows Device Recovery Tool pentru a evita ca telefonul să intre într-o buclă de reporniri de la logo-ul Windows sau al operatorului la finalul procesului de upgrade la 10586.  Pentru a vă recupera telefonul, puteți folosi combinațiile de taste hardware de aici ( secțiunea Pentru a reseta un telefon care nu mai răspunde la comenzi ) pentru a vă reseta telefonul, ajungând astfel la configurarea inițială (OOBE – Out Of The Box experience) din 10586. Faceți neapărat backup datelor și contactelor voastre înainte de acest upgrade. De asemenea, cum spuneam mai sus, puteți folosi Windows Device Recovery Tool pentru a reveni la Windows Phone 8.1 pentru a face mai apoi upgrade la build-ul 10586.
  • Instalarea aplicațiilor Silverlight prin Visual Studio pe telefoane tot nu funcționează în acest build. Ea se va rezolva prin lansarea Visual Studio 2015 Update 1 pe 30 noiembrie. Aplicațiile UWP pot fi instalate pe telefon din Visual Studio fără probleme.
  • Mai este posibil ca iconița pentru Insider Hub să rămână în lista de aplicații, iar Hub-ul să nu se deschidă la apăsarea ei. Insider Hub nu este inclus în acest build și nu există o modalitate de a-l instala. Acesta va reveni într-un build viitor. Între timp puteți folosi temporar Insider Hub de pe PC.

Ce am mai observat

După finalizarea instalării acestui build, utilizatorii au indicat primirea unei actualizări ulterioare, Insider Fast Configuration Update.

În rest, cu câteva excepții sporadice referitoare la refuzul momentan de a se actualiza al unor aplicații, care cred că se vor rezolva treptat în orele următoare, odată cu descongestionarea Magazinului Windows, nu am văzut prea multe postări despre probleme cu aceast build.

Back To Top
Search