Decembrie va fi cu adevărat Luna Cadourilor pentru toti entuziaștii Windows 10 Mobile. Versiunea finală a noului sistem de operare mobil de la Microsoft va fi lansată gradual in ultima lună a anului.

Când se lansează Windows 10 Mobile Final ?

Aceasta este întrebarea pe care am întâlnit-o cel mai des în comunitățile de entuziaști Windows Mobile de la noi dar și din străinătate, adesea însoțită de feedback nu tocmai fericit pentru build-urile curente …
Printr-un răspuns postat pe Facebook, Microsoft anunță că upgrade-ul la Windows 10 Mobile pentru device-urile Lumia curente începe în decembrie:

În prezent, Windows 10 este disponibil pe PC-uri și pe tablete, iar în timp ce Lumia 950 și Lumia 950 XL sunt livrate cu Windows 10 pentru telefoane, disponibilitatea generală a Windows 10 pe alte device-uri, inclusiv pe telefoane mobile, va începe în decembrie.

În ce privește disponibilitatea pe toate aparatele, iată ce au de spus cei de la Microsoft:

Am anunțat recent că următoarea generație Windows va fi disponibilă mai târziu anul acesta și ambiția noastră este să facem upgrade-ul disponibil pe majoritatea telefoanelor Lumia cu Windows Phone 8.1. Trebuie însă ca modelul să aibă minim 8 GB stocare internă. Ca la orice upgrade la un sistem de operare nou, nu toate modele de telefon vor suporta toate caracteristicile posibile din Windows 10. Unele caracteristici și experiențe vor necesita hardware nou, avansat.

Rămâne de văzut acum cadența cu care Microsoft va livra build-uri de test pentru insideri. Știu că aceștia au fost nerăbdători și că mulți au probleme cu autonomia și cu lag pe ultimul build. Nu uitați însă că sunteți pe o versiune de test, unde nimic nu este garantat să funcționeze ca la un produs finalizat.

Back To Top
Search