Windows-Store-1-25-miliarde-vizite

La evenimentul #Windows10Devices de azi, Microsoft a anunțat că Windows 10 rulează pe 110 milioane de device-uri, o cifră cu mult peste ceea ce se specula ăn mod curent.

Din toate aceste instanțe Windows, peste 8 milioane sunt utilizatori din zona Enterprise, iar de la lansarea Windows 10 din 29 iulie, peste 100 de milioane de utilizatori au făcut upgrade la cel mai nou sistem de operare de la Microsoft.
La zece săptămâni de la lansare, Windows 10 a atins acest număr impresionant de instalări, iar Magazinul Windows a fost vizitat de peste 1,25 miliarde de ori, în timp ce peste 120 de ani de jocuri video au fost transferați dinspre console Xbox spre device-uri cu Windows 10.
În acest interval, veniturile dezvoltatorilor Windows au crescut de patru ori, peste 650 de miliarde de pagini web au fost accesate cu Microsoft Edge, iar Cortana a răspuns la nu mai puțin de 1 miliard de întrebări.
Acestea au fost cele mai interesante cifre pe care le-am reținut din deschiderea evenimentului. Fiți pe fază, revin cu detalii, fotografii, specificații și prețuri pentru Lumia 950, Lumia 950 XL, Surface Pro 4 și pentru cel mai nou device de la Microsoft … mega-laptop-ul Surface Book.

Back To Top
Search