9391-featured11

A trecut ceva vreme de la ultimul leak Windows 8.1 iar acum se pare că Windows 8 build 9391 a ajuns în probe la partenerii Microsoft.

Se pare că înainte de a oferi un preview public la Build, luna viitoare, Microsoft ar fi trimis deja o versiune developer preview anumitor parteneri OEM pentru teste. Este vorba despre build 9391.
Nu se știe dacă aceasta este versiunea pe care o vom vedea luna viitoare și nu există detalii despre ce aduce nou, pentru că nu au scăpat nici măcar screenshot-uri de data aceasta pe Internet.
Recent Microsoft a anunțat că va oferi o versiune preview a Windows 8.1 luna viitoare. Încă nu avem o dată pentru aceasta, dar toată lumea se așteaptă să fie la Conferința Build. De asemenea este posibil ca acest update să fie disponibil prin Windows Store.
Surse interne citate sub protecția anonimatului de Mary Jo Foley (ZDNET) și de Paul Thurrott spun că Windows 8.1 ar putea ajunge RTM încă din august sau septembrie.
Ce părere aveți despre aceste leaked builds ? Au fost leaks sau intentional leaks (intenționat scăpate de Microsoft) ? Eu tind să cred că au fost lăsate intenționat pe Internet, deși neoficial, pentru a se colecta feedback.

Join the Forum discussion on this post

Back To Top
Search