Tami Reller WPC 2013

Astăzi la Worldwide Partner Conference (WPC) organizată de Microsoft în Houston, Texas – conducerea companiei a prezentat partenerilor viziunea Microsoft despre device-uri și servicii. Tami Reller, Windows CMO și CFO, a vorbit despre momentul Windows 8, cu peste 100 de milioane de licențe vândute.
Reller a mai spus că peste 20 de milioane de copii Windows 8 în curs de evaluare în zona enterprise și peste 60 de miliarde de ore de utilizare. Tot Tami Reller a mai anunțat că Windows 8.1 va fi RTM pentru partenerii OEM la finele lunii august.
Jensen Harris a urcat pe scenă alături de Tami Reller pentru a prezenta un demo Windows 8.1. El a prezentat printre altele noua experiență de căutare din Windows 8.1, bazată pe Bing și a avut în premieră un demo cu noua tehnologie Miracast, inclusă în Windows 8.1. Aceasta face streaming video HD și audio via Wi-Fi către un alt display sau TV. Folosind Surface Pro, Harris a arătat cum un ecran TV poate deveni o suprafață de lucru cu aplicația OneNote.
Neoficial, surse din Microsoft citate de Mary Jo Foley spun că GA va fi odată cu sau la foarte scurt timp după Windows 8.1 RTM pentru OEM.

Back To Top
Search