Președintele diviziei Windows și Windows Live, Steven Sinofsky a fost confirmat ca speaker la a noua ediție a conferinței AllThingsDigital de săptămâna viitoare, și se pare că va folosi această ocazie pentru un prim demo public al următoarei versiuni Windows.

Misiune: Windows 8


windows-8-loginÎn prezent Microsoft depune eforturi de optimizare Windows 8 pentru utilizare cu tablet PC’s, inclusiv prin portarea sistemului de operare pe platforma ARM. Procesoarele ARM sunt prezente în majoritatea telefoanelor mobile inteligente și tablet PC-urilor.

Este deja cunoscută de ceva vreme intenția Microsoft de a crea mai multe interfețe pentru Windows 8, una dintre acestea fiind optimizată pentru TouchScreen.

Diferite surse au afirmat anul acesta că Windows 8 va fi prezentat public înainte de sfârșitul anului fiscal Microsoft (care este la 30 iunie). Pe baza ciclurilor de lansare ale versiunilor anterioare, versiunea finală ar trebui să apară cel mai devreme la finele anului 2012, dar unele informații ”scăpate” de la Dell arată că Microsoft ar vrea să lanseze o versiune Windows 8 pentru tablet PC mai devreme decât aceea pentru PC-uri, posibil chiar în 2011.

via Business Insider

Back To Top
Search