Acest tutorial vă arată cum trebuie procedat pentru eliminarea interconectării dintre un cont de rețea socială asociat și contul dv. Microsoft.

Introducere: Contul Microsoft permite asocierea conturilor personale din alte rețele sociale pentru sincronizarea listelor cu persoane de contact și pentru alte servicii, cât și pentru primirea de notificări dinspre aceste conturi în aplicații și site-uri asociate unui cont Microsoft.
Exemplul de față pornește de la utilizarea aplicației Windows Persoane (People) pentru a realiza această deconectare. Această aplicație este preinstalată pe orice PC cu Windows 8 sau Windows 8.1.
Obiectiv: Eliminarea unui cont asociat (Google, Yahoo, etc.) din contul Microsoft
Necesar: PC cu Windows 8 sau Windows 8.1 conectat la Internet, cont Microsoft, aplicația Persoane (People) (este preinstalată)
Durata: maxim 5 de minute.
Dificultate: începători
1. Deschideți aplicația Persoane (People) și apăsați tasta Windows simultan cu tasta C (Win+C)  pentru a afișa toolbar-ul Charms și a accesa setările aplicației:

Accesați setările aplicației
Accesați setările aplicației
2. Din panoul Settings alegeți Conturi (Accounts)
Din panoul Settings, apăsați pe Conturi
Din panoul Settings, apăsați pe Conturi
 
3. În lista afișată, apăsați pe contul dorit
Alegeți contul de eliminat
Alegeți contul de eliminat
4. Apăsați apoi pe link-ul Gestionați online acest cont
Selectați gestionarea online
Selectați gestionarea online
5. Autentificați-vă și veți ajunge la această pagină din contul Microsoft, unde puteți debifa opțiunea de chat sau puteți opta pentru eliminarea completă a interconectării :
Selectați opțiunile dorite
Selectați opțiunile dorite
6. Dacă ați optat pentru eliminarea completă a interconectării, confirmați pentru a încheia
Confirmați operația
Confirmați operația
7. Ați eliminat interconectarea dintre contul Microsoft și contul selectat. Aceasta va duce – printre altele – la eliminarea persoanelor de contact din lista Persoane, atât în aplicația Persoane din contul Microsoft, cât și de pe toate dispozitivele conectate la acesta.

Back To Top
Search