PodcastAm urât dintotdeauna rețetele jurnalistice repetate ca niște cicluri seci, în fiecare an. Serii de articole cu iz statistic amestecat cu lucruri relativ puțin interesante prezentate ca mari curiozități sunt ceea ce detest mai tare. Dacă totuși am decis să scriu acest articol, trag nădejde că el va fi cât de cât interesant pentru vizitatorii acestui site, fără mari pretenții.

Într-o zi mi-a venit ideea de a face un calcul legat de timpul acordat pregătirii și realizării emisiunilor. Ei bine, sunt peste 20 de ore de emisie pentru 28 de episoade. Din colecția de înregistrări lipsesc cele pentru episoadele 6, 8 și 18, pe care le-am pierdut din motive tehnice.

Dacă socotim în medie 5 ore pentru pregătirea fiecărui episod, acestea includ muncă de documentare, redactare și promovare – via site, Facebook (pe wall-ul personal și pe 2 pagini suplimentare), via twitter (3 conturi) și editarea și postarea pentru download, la orele de emisie se mai adaugă alte 145 de ore de muncă exclusiv dedicată podcastului și site-ului. 165 de ore în total, adică 6,8 zile. Apropape o săptămână din acest an a fost dedicată acestui proiect pe care îl realizez voluntar.

Pe site, în 2010, au fost publicate 328 de articole.

Vreau să vă mulțumesc pentru vizitele pe site și vă aștept și în 2011. Sărbători Fericite !

Back To Top
Search