• Cloud

Windows-Live-Essentials-2011Neowin.net anunță azi că versiunea finală a suitei Windows Live Essentials 2011 va fi lansată tot astăzi, 30 septembrie 2010, la ora 20 (ora României, respectiv 10 AM Pacific Standard Time) de Microsoft. Vă reamintesc, primul beta al WLE a apărut pe 24 iunie, urmat de beta refresh-ul din 17 august. Existau mai multe indicii și zvonuri despre această lansare, dar am decis să public abia acum aceste informații, odată ce ele apar acum din mai multe surse, printre care neowin.net și liveside.net. Ce e clar este că la Microsoft s-a testat intern și o versiune Release Candidate, care nu a fost publică.

Și … mai e ceva. Pagina Facebook a lui Steven Sinofsky (Microsoft, președintele diviziilor Windows și Windows Live) are ca fotografie de profil logo-ul Windows Live.

Lansare ?

Am observat astăzi câteva lucruri interesante în zona Windows Live Devices, unde folosesc Windows Live Sync beta pentru a sincroniza unele foldere de pe desktop cu corespendentele lor de pe laptop. Adică, pe lângă ce se vede mai jos, deși Windows Live Sync beta era în funcțiune, nu era văzut pe SkyDrive, în Live Devices. Something’s cooking !

În versiunea finală a Essentials 2011, Windows Live Sync (re)devine Windows Live Mesh, și va aduce funcționalități noi, plus mărirea spațiului alocat pentru sincronizare de la 2 la 5 GB. Eu chiar m-am autentificat pe unul dintre conturile mele Live și am constatat cum se vede mai sus că deja am 5 GB.

Dacă informațiile se confirmă revin la ora 20 cu detalii. Rămâneți pe fază, în cel mult o săptămână urmează un super-review Windows fără limite dedicat Windows Live Essentials.

Back To Top
Search