• Cloud

devices2Echipa Windows Live a modernizat recent SkyDrive la versiunea a 5-a (mai bine zis Wave 5), cu interfață și funcționalități noi și performanțe mai bune. Aceasta a fost o primă etapă a unui proces care va aduce mai multe noutăți.

Urmează lansarea de aplicații pentru Windows Phone, iOS, Mac și Android și mai mult, integrarea pe diferite dispozitive. Mai precis, SkyDrive va permite accesarea și vizualizarea fișierelor sincronizate pe toate dispozitivele printr-o interfață unitară, consistentă pe toate dispozitivele, pe http://skydrive.live.com. Dispozitivele adăugate în lista de sincronizare Windows Live vor apărea sub o secțiune numită Devices în panoul de navigare SkyDrive.

Ce nu este încă limpede este dacă dispozitivele vor putea folosi întreg spațiul de 25 de GB al unui cont sau dacă toate fișierele sincronizate vor fi în limita de 5 GB din ”SkyDrive Synced Storage”, așa cum se întâmplă în prezent.

Pentru cei care nu folosesc încă SkyDrive, aceasta este o secțiune web a unui cont de utilizator Windows Live care permite stocarea gratuită de fișiere – cu dimensiunea maximă de 100 MB fiecare – în limita totală a 25 GB. Tot pe SkyDrive, cu ajutorul utilitarului gratuit Windows Live Mesh, utilizatorii pot sincroniza între PC-uri fișiere în limita a 5 GB.

Back To Top
Search