Contrar informațiilor anterioare, potrivit cărora RTM pentru Windows Phone 8.1 ar fi fost amânat pentru rezolvarea bug-urilor de către echipa User Experience, cele mai noi informații publicate de WPCentral arată că de fapt sistemul de operare este deja la producătorii de terminale, pentru teste.

Este de așteptat, așadar, ca Microsoft să anunțe public Windows Phone 8.1 săptămâna aceasta la Build. Acesta este cel mai important update de până acum pentru sistemul de operare mobil propriu de la lansarea Windows Phone 8 la finele lui 2012.
Neoficial au apărut deja foarte multe informații despre ce urmează să vedem, dar este destul de probabil să mai avem surprize plăcute la BUILD.
Producătorii de telefoane au trecut la teste pentru intergrarea noului sistem de operare pe noile terminale, dar testează și upgrade-ul în cazul terminalelor compatibile deja existente pe piață.
Anterior Microsoft a anunțat că toate telefoanele cu Windows 8 existente vor putea fi actualizate la Windows 8.1. Acum urmează ca testele producătorilor și ale furnizorilor de servicii de telefonie să aibă decizia finală pentru ce se va întâmpla în realitate.
Chiar și după ce acest upgrade va fi aprobat, va mai dura câteva luni până când update-ul va fi distribuit tuturor utilizatorilor.
Pentru developerii și entuziaștii care s-au înscris în programul Developer Preview, update-ul va fi disponibil la sfârșitul lui aprilie.
Ar mai fi de adăugat că deja există zvonuri privind terminale noi cu Windows Phone 8.1 care se vor lansa tot la sfârșitul lunii viitoare, chiar undeva în preajma datei de 23 aprilie. Printre acestea se numără Lumia 630 (Moneypenny) și Lumia 930 (Martini), despre care Nokia ar putea vorbi săptămâna aceasta la conferința BUILD.

Back To Top
Search