Așteptarea a luat sfârșit ! Microsoft a lansat astăzi Windows Phone 8.1, disponibil pentru descărcare pentru cei care s-au înscris în programul Preview pentru Developers. Windows Phone 8.1 este un upgrade major pentru Windows Phone, și aduce caracteristici cum ar fi centrul pentru notificări, asistentul vocal Cortana  (powered by Bing), update-uri automate pentru aplicații, și altele, care de care mai utilă și importantă.

Nu trebuie să fiți neapărat dezvoltatori Windows Phone pentru a vă înscrie, iar update-ul este disponibil pentru toate terminalele care rulează în prezent Windows Phone 8.

Cum procedez pentru a primi acest update ?

Trebuie să te înscrii ca developer, dar, așa cum spuneam, nu este neapărat nevoie să fii chiar programator pentru a avea acces gratuit la acest program.

  • Mai întâi trebuie să ai un cont Microsoft (se presupune că ai unul de vreme ce folosești Windows Phone, Outlook.com sau Windows 8.x), și să te înscrii gratuit ca developer la appstudio.windowsphone.com.
  • Apoi trebuie să accesezi de pe telefon acest link pentru a instala aplicația Preview for Developers din Windows Phone Store.
  • Deschide aplicația și autentifică-te cu contul personal Microsoft.
  • Verifică dacă sunt actualizări din Settings -> Phone Update -> Check for Updates. Apare un update intermediar pe care trebuie să îl instalezi înainte de update-ul Windows Phone 8.1 dacă ai descărcat Preview for Developers pentru prima oară.

Update-ul se instalează pe orice telefon cu Windows Phone 8. Până acum nu am auzit de la deținători Windows Phone 8 să nu funcționeze upgrade-ul. Personal pot confirma că pe Lumia 925 arată și funcționează excepțional.

Mai multe detalii și explicații despre procesul de update aici.
Back To Top
Search