WP-update11

Al treilea update pentru Windows Phone 8.1 Preview for Developers vine la foarte scurt timp după cel anterior, ceea ce dovedește preocuparea Microsoft de a îmbunătăți rapid Windows Phone.

Dacă ați intrat în programul Windows Pnone 8.1 Preview for Developers șitți deja că de la lansarea acestei versiuni în luna aprilie au existat două actualizări.

Prima dintre ele a venit la începutul lunii trecute (mai), iar a doua acum o săptămână. Printr-un articol postat ieri pe blogul Windows Phone, Brandon Leblanc spune că aceste update-uri au contribuit – printre altele – la creșterea duratei de viață a bateriei.

Ieri, Microsoft a lansate o nouă actualizare – a treia pentru Windows Phone 8.1 Preview for Developers. Dupî instalare, numărul build-ului de pe telefon va fi 12397.

Al treilea update pentru Windows Phone 8.1 Preview for Developers
Al treilea update pentru Windows Phone 8.1 Preview for Developers

Ce aduce nou acest update ?

Modificările aduse sistemului de operare permit funcționarea corectă a celor mai noi device-uri de pe piață și modifică o serie de interfețe pentru programare (API-uri).

Deși arată că nu este nimic nou de văzut pe telefon după instalare, LeBlanc încurajează toți participanții la programul Developer Preview să instaleze acest update.

Cel mai nou build non-beta pentru Windows Phone este cel de pe Lumia 630 (lansat direct cu Windows Phone 8.1 final), respectiv 12359.

Ați remarcat vreo diferență la telefonul dumneavoastră după ce ați instalat acest update ? Scrieți-ne ce ați descoperit și nu uitați să treceți modelul de telefon pe care îl dețineți.

Back To Top
Search