Windows-Phone-Marketplace11

Windows Phone Marketplace va fi disponibil pentru încărcarea aplicațiilor produse de dezvoltatorii din România direct prin AppHub, pentru aplicațiile Windows Phone 8.

La sfârșitul lunii februarie am anunțat că Windows Phone Marketplace va fi disponibil și pentru utilizatorii din România. Între timp am lansat împreună cu Nokia o gamă întreagă de modele cu Windows Phone 7.5: Nokia Lumia 800Nokia Lumia 710,Nokia Lumia 610, modele care au venit cu Windows Phone Marketplace cu aplicații pentru utilizatorii din România. Aceștia pot acum să și cumpere aplicații, plătind în lei. Dar mai aveam o redută necucerită: încărcarea aplicațiilor de către dezvoltatorii din România. Pentru moment recunoaștem că este o procedură destul de complicată prinAppaMarket, și ne-am zbătut să o simplificăm.
Vineri am anunțat faptul că la Windows Phone 8 dezvoltatorii din România vor putea încărca aplicații direct prin AppHub, adică la fel cum o fac dezvoltatorii din țările „mari”. Este un pas foarte important pentru Microsoft în România, și reprezintă rezultatul muncii unei echipe mixte locale și internaționale.
Abia aștept să văd aplicații românești excelente disponibile în Marketplace-ul de România, dar și în Markeplace-ul internațional – calitatea dezvoltatorilor din România este cunoscută în lumea întreagă – aplicații comerciale dar și aplicații gratuite. Avem o echipă locală gată să ajute dezvoltatorii și firmele de dezvoltare în primii lor pași către aplicații în Marketplace – îi cunoașteți deja pe Petru și pe Zoli, cât și în promovarea acestora – și aici mă cunoașteți deja pe mine.
Via Tudor Galoș, Microsoft România

Este o veste importantă și abia așteptăm și noi să vedem aplicațiile dezvoltatorilor autohtoni cât mai curând. Felicitări și mulțumiri echipelor care au obținut acest rezultat !

Back To Top
Search