Terry-Windows-10

Recent, Microsoft a anunțat că Windows Update pentru Business va fi disponibil anul acesta.

Informațiile, prezentate într-un eveniment de presă din Redmond, par să indice că funcționalitatea va fi introdusă odată cu primul update major pentru Windows 10. Acest update este așteptat în octombrie sau noiembrie.


Windows Update for Business va aduce o serie de caracteristici, printre care și inele de distribuție pentru update-uri:

  • Inele de distribuție –  departamentele IT pot selecta device-urile pe care se vor instala mai întâi update-urile și pe care se vor instala ulterior, pentru a se evita problemele funcționale.
  • Ferestre de mentenanță –  departamentele IT pot specifica intervalele critice în care nu trebuie instalate actualizări.
  • Livrare Peer to peer – departamentele IT pot activa acest tip eficient de livrare cu consum redus de bandă către sedii din alte locații și sedii la distanță.
  • Integrarea cu instrumentele existente cum ar fi System Center și Enterprise Mobility Suite – în așa fel încât acestea să poată fi folosite în continuare ca panouri unice pentru gestionarea centralizată a inventarului IT.

La același eveniment, Microsoft a mai arătat că Windows 10 Enterprise rulează deja pe un milion și jumătate de device-uri.

Back To Top
Search