Raportarea erorilor în Windows Vista este un proces consumator de resurse care nu este de folos mai nimănui. Aflați cum poate fi dezactivat.

Despre ce vorbim aici ?

Adesea singurul răspuns oferit de serverele Microsoft la raportarea erorilor de pe sistemul de operare Windows Vista este unul standard, complet inutil : Ne pare rău, momentan nu există soluții, încercați mai târziu.
De vreme ce Microsoft lucrează deja la Windows 7 și face proiecte pentru Windows 8, ce rost mai are să raportezi erorile de funcționare din Vista ?
Și așa, asta înseamnă doar bandă Internet irosită, așa că haideți să dezactivăm această funcționalitate.

Ce trebuie făcut ?

1. Tastați “soluții probleme” cu tot cu ghilimele în căutarea din meniul Start și veți deschide dialogul unde veți face setările :
error-reporting-0
error-reporting-01
2. Apăsând ca în imagine pe Modificare setări ajungeți aici :
error-reporting-02
3. Apăsați Setări complexe și continuați aici :
error-reporting-03
4. Problema este acum în cea mai mare măsură rezolvată. Verificați dacă ați obținut aceleași rezultate ca în imaginile următoare :
error-reporting-05
error-reporting-04

SUPLIMENTAR :

Dacă tot suntem aici, apăsați ca mai jos :
error-reporting-06
pentru a ajunge la următorul dialog, unde trebuie să alegeți aceste setări :
error-reporting-07
După toți acești pași am reușit să dezactivăm raportarea de erori către Microsoft și totodată și participarea la programul pentru îmbunătățirea experienței de utilizator Windows, două add-on-uri inutile care nu fac decât să încarce sistemul de cele mai multe ori.

Back To Top
Search