Sunt peste 5 ani și jumătate de când acest site și-a făcut apariția și a venit timpul ca el să se transforme și calitativ, nu doar ca aspect sau funcționare, așa cum a făcut-o destul de des în tot acest timp. Este vremea ca site-ul wfl.ro să devină mai serios și mai bogat în conținut. Un conținut ceva mai tehnic și mai elaborat decât până acum, mai bine structurat, cu un grad mai mare de utilitate pentru consumeri pentru ca aceștia să înțeleagă cât mai bine produsele și serviciile oferite de Microsoft.
Spre deosebire de alte site-uri de profil, wfl.ro a presupus din start că persoanele interesate de conținutul oferit au cunoștințe medii de limba engleză și un bagaj inițial mediu de cunoștințe în asamblarea, depanarea și utilizarea PC-urilor clasice dar – mai nou – și a tabletelor și telefoanelor pe care rulează Windows.
De asemenea, pentru că un subiect atât de vast cum este ecosistemul de produse și servicii Microsoft (care include Windows în toate formele sale) necesită și cunoașterea – cel puțin în linii mari – a companiei, voi presupune din start că sunteți direct interesați și de Microsoft, ca structură, strategii și management, nu doar de produsele și serviciile pe care le oferă.

Ce vreau să fac mai concret ?

Prezentările produselor și serviciilor vor fi făcute la un nivel calitativ și de exigență sensibil crescut față de cel anterior.

  • Voi încerca să ofer cititorilor o viziune mai clară asupra modalităților prin care produsele și serviciile Microsoft ajung la ei.
  • Voi încerca să ofer cititorilor o viziune mai clară asupra serviciilor de asistență oferite de Microsoft.
  • Voi încerca să ofer cititorilor o definiție cât se poate de bine documentată a conceptului de consumer în viziunea Microsoft.

Aștept părerile voastre vizavi de cele enunțate mai sus cât și alte propuneri și idei la comentarii.

Back To Top
Search