Fanii Microsoft și profesioniștii care urmăresc îndeaproape compania Microsoft știu deja că valul  ”Blue” a adus Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Visual Studio 2013, SQL Server 2014, System Center 2012 R2 alături de multe alte produse.
Kevin Turner, Microsoft Chief Operating Officer a oferit publicului de la World Partner Conference 2013 unele indicii despre ceea ce compania intenționează să realizeze pe durata a ceea ce a numit ”cel mai mare an pentru inovații” din istoria Microsoft – următorul an fiscal Microsoft. Mai mult, Turner a afișat acest slide la finalul prezentării pe care a susținut-o în 10 iulie la WPC (click pentru dimensiuni mai mari ale imaginii) :
Next at Microsoft
Iată în continuare câteva aspecte interesante din ceea ce a spus Turner, deși acesta nu a oferit termene de execuție sau date de lansare: 
Surface: Accesorii noi și culori noi pentru accesoriile Surface. Actualizări (nu se știe dacă doar firmware sau dacă sunt prevăzute versiuni hardware noi pentru Surface RT și pentru Surface Pro.
Skype: va primi suport pentru ședințe online mai mari, suport pentru enterprise voice (printr-o posibilă interconectare cu Lync), integrare cu Outlook.com și cu Office 365
Office: Aplicații Office în Windows Store.
Windows Phone: Inovații Start Screen, platformă comună cu aplicațiile pentru Windows.

Back To Top
Search