WZor

WZor, celebrul leak-er Microsoft, revine cu noi informații despre Windows 8.1 Update 2. Potrivit acestuia, Windows 8.1 Update 2 va fi RTM săptămâna aceasta.

[su_icon_panel border=”1px dashed #cccccc” icon=”icon: exclamation-triangle” icon_color=”#ff0808″]Acestea sunt informații neoficiale și neconfirmate.[/su_icon_panel]

În acest moment nu pot preciza data la care Update 2 va fi RTM. Dar săptămâna viitoare (23 – 27 iunie), un eveniment foarte important este planificat intern la Microsoft. Nu sunt sigur ce se va întâmpla, dar cel mai probabil,  primul build escrow RTM va fi finalizat.

Cronologic totul are sens, pentru că Microsoft trimite versiunile RTM către partenerii hardware (OEM) cu una sau două luni înainte de lansarea publică, pentru ca aceștia să testeze hardware și drivere noi. Aceasta ar putea însemna că vom vedea GA (general availability – disponibilitate publică) pentru Windows 8.1 Update 2 în luna august. Între timp Microsoft va continua la QFE-uri (quick engineering fixes – soluții rapide la probleme identificate înainte de lansarea publică) pentru rezolvarea bug-urilor pentru care vor primi rapoarte.
Din păcate nu știm mai nimic despre ce modificări aduce Windows 8.1 Update 2. Meniul Start a fost amânat cel mai probabil pentru Windows 9. Totuși, ca la orice update, este de așteptat să fie remediate probleme software și să fie efectuate optimizări pentru rularea pe sisteme cu performanțe hardware ceva mai reduse din cauza dimensiunilor mai mici.  Surface Mini ar putea fi lansată curând după Windows 8.1 Update 2.
Ca de fiecare dată vă atrag atenția că avem de-a face cu informații neoficiale pe care ar trebui să le cântăriți foarte bine înainte de a le crede ca atare. Din dorința de a vă informa cât mai bine despre ce este posibil să se întâmple pe zona Windows am publicat și voi publica doar anumite zvonuri, care pot fi într-o oarecare măsură credibile pentru mine mai întâi și mai apoi pentru cititori.

Back To Top
Search