PFeatured-start-button11

Holly crap ! Sincer nu mai știu ce să cred și urăsc să îmi fac speranțe false legate de Windows, dar se pare că două dintre cele mai cerute ”reparații” pentru Windows 8 ar putea ajunge în Windows 8.1 : boot direct pe Desktop și meniul Start.

Deși nu par să fi fost parte a planului inițial pentru Windows Blue, se pare că lucrurile s-ar putea schimba. Sau celpuțin așa susțin unele surse ZDNet citate de Mary Jo Foley.

One of my sources confirmed this is now looking like the plan and added that Microsoft is also considering bringing back the Start button as an option with Windows Blue.

Una dintre sursele mele a confirmat că se pare că aceasta este în plan și  adăugat că Microsoft ia în calcul readucerea butonului Start ca o  opțiune în Windows Blue.

Aceeași sursă din Microsoft a mai spus că ”până la versiunea finală orice se poate schimba”, de aceea eu aș lua veștile astea tare circumspect în loc să mă bucur, pentru că ele nu ar face decât să crească dezamăgirea utilizatorilor dacă nu s-ar adeveri.

Dacă va fi așa sau nu vom vedea în eventualele build-uri care vor scăpa pe Internet înainte de Build sau în preview-ul public lansat cu acea ocazie.

Până acum Microsoft a susținut că interfața nu îi încurcă pe utilizatori, și că este ușor de învățat, mai ales pe touch screens. Dar acest lucru nu s-a văzut  în cifrele de vânzări pentru Windows 8. Evident au fost și alte motive, dar pe zona Business clasică eu cred că aceste aspecte au costat Microsoft mai mult decât ar fi putut costa introducerea opțiunilor atât de cerute de utilizatori.

Tu ce părere ai ? Ar fi sau nu binevenite aceste opțiuni ? Ar dăuna cu ceva ?

Back To Top
Search