Tableta-Nokia-RT11

Deși nu am obiceiul de a posta zvonuri, afinitatea subiectivă față de produsele celor de la Nokia mă determină să scriu despre acest subiect. Asta cu atât mai mult cu cât un device cu Windows RT produs de Nokia ar fi apărut pe un site de benchmark-uri în urmă cu câteva ore, iar alte zvonuri arată că Nokia ar pregăti un eveniment de presă important pentru 26-27 septembrie, la New York potrivit WPCentral.
Sursele citate de WPCentral nu au oferit informații despre tema evenimentului de presă, dar deja circulă foarte multe zvonuri despre o tabletă cu Windows RT de la Nokia.
Nokia RX-114
La baza zvonurilor este tocmai agenda finalizării Windows 8.1 de către Microsoft. Așa cum știm deja, Windows 8.1 va fi RTM pentru OEM la sfârșitul lui august, ceea ce face plauzibilă ideea unei lansări de tabletă Nokia cu Windows RT 8.1.
Vă invit să priviți cu prudență aceste zvonuri, oricât de mult v-ar plăcea ca ele să se adeverească. În același timp v-aș întreba dacă ați cumpăra o tabletă cu Windows RT de la Nokia. Aștept răspusurile la comentarii.

Back To Top
Search